top of page

3 ratukai - nauja riedėjimo era prasideda!

Kodėl Powerslide tiki, kad trijų ratukų riedučiai yra geresni?

Greitesni, didesni, lengvesni, kietesni, tai - nauja Powerslide riedučių era!

Trijų ratukų riedučiai Powerslide kolekcijose jau buvo pristatomi kelis metus iš eilės. Po sėkmingo 125mm ratukų pripažinimo Powerslide drąsiai teigia.. ateitis priklauso trims ratams!

Trijų ratukų rėmas gali būti dar trumpesnis negu riedučių su keturiais ratukais, o tai suteikia galimybes dar lengviau manevruoti ir lengviau kontroliuoti savo žingsnį.

Riedučių svoris yra mažesnis, kas padaro riedėjimą dar smagesniu ir reikalaujančiu mažiau energijos. Jūsų pasirodymas bus dar geresnis!

Centrinis ratukas yra tiesiai per svorio pasiskirstymo centrą. Tai suteikia galimybę dar lengviau valdyti riedučius, atlikti posūkius aštriu kampu bei lengviau riedėti. Taip pat, ši technika leidžia lengviau paskirstyti stūmimo jėgą.

Dideli ratai - daugiau pasitikėjimo posūkiuose!

Atnaujintas ir neįprastas vaizdas. Naujas įvaizdis!

Maža to, sutaupykite dalį išlaidų ant ratukų, guolių ir kitų dalių. Reikia mažiau detalių, o tai reiškia - mažiau investicijų!

3 ratukai - nauja era prasideda!

Užsuk į Terrasport parduotuves arba susipažink su siūlomu riedučių su trimis ratukais asortimentu elektroninėje parduotuvėje: http://terrasport.lt/21-rieduciai

Archyvas
bottom of page